Manetes és un centre d'expressió plàstica que té com a objectiu potenciar la creativitat i posar les eines necessàries per donar forma a noves idees.

És un lloc d'entreteniment gràcies a la varietat d'activitats i a l'ambient col.lectiu de treball, i també és un espai educatiu ja que es porta un seguiment personalitzat en aspectes d'habilitat manual (psicomotricitat fina) i de percepció visual.


Dibuix, fang, còmic, pintura sobre roba, il.lustració, pintura, vímet, pasta de paper, marqueteria, cartró-pedra, pintura de vidre, pirogravat, joieria de fantasia, reciclatge de material, titelles, etc...

Si voleu informació concreta dels cursos, premeu el botó verd de tallers
 

 

La persona que està al capdevant de Manetes és la Carmina Gimeno, que te una dilatada experiència en el camp de l'educació plàstica i en el tracte amb els infants. S´ha format en diverses escoles en còmic, il.lustració,disseny de moda i estampats, plàstica, etc. i actualment combina el seu treball a Manetes amb col.laboracions amb altres escoles de Terrassa i Barcelona.


Treballar amb les mans és a l'abast de tothom. La diversitat d'activitats i l'ampli ventall d'horaris dóna facilitats per accedir al centre.